Louise Moser Grammatikas ny VD och försäljningsansvarig på Competence Club.

Louise Moser Grammatikas ansluter till Competence Club som VD, försäljningsansvarig och partner för att leda och utveckla affären inom rekrytering och interim.

– Det känns väldigt roligt att få ta nästa steg med Competence Club och deras unika erbjudande med specialisering inom management, marknad och sälj. Med den nära kopplingen till varumärkes- och strategibyrån Brand Club har de en trovärdighet som få andra har. Dels förståelsen för uppdragsgivarnas varumärken och hur de bäst matchas med nya medarbetare, dels rent praktiskt när vi utvärderar kandidater. Jag ser fram emot att få lära mig mycket nytt, kombinera det med min egen erfarenhet och växa Competence Club tillsammans med gänget, säger Louise.

Daniel Erixson, Louise Moser Grammatikas och Jonas Hedeback.

Louise har många års branscherfarenhet från välrenommerade byråer där hon har utvecklat och drivit både team och affär framgångsrikt. På Competence Club kommer hon få stor nytta av detta när hon tar sig an sin nya roll.

– Efter ett lugnare 2023 ser vi nu att marknaden börjar ta fart och efterfrågan på specialistkompetens ökar. Att Louise börjar hos oss för att ta Competence Club till nästa nivå är helt rätt tajmingmässigt. Hennes erfarenhet stärker hela vårt erbjudande, men särskilt rekrytering och interim inom management och sälj. Det känns spännande att få välkomna henne till oss, säger Daniel Erixson.

Competence Club grundades 2017 av Daniel Erixson och Jonas Hedeback som ett systerbolag till varumärkes- och strategibyrån Brand Club.

För mer information:

Daniel Erixson

Employer Branding & Business Development