Erik Gumabon förstärker Competence Club.

Erik Gumabon ansluter till Competence Club för att bredda erbjudandet inom ledarskaps- och organisationsutveckling.

Erik har en lång och framgångsrik karriär som ledare och företagsledare på bl.a. ICA, Hemtex och IKEA. Han har också en gedigen erfarenhet som konsult inom ledarskaps- och organisationsutveckling. Sammantaget gör det honom till den perfekta personen att leda Competence Club när vi vidareutvecklar erbjudandet inom detta område.

– För oss är detta ett naturligt nästa steg på vår resa. Vi har hittills, med deras varumärken som utgångspunkt, hjälpt företag att identifiera och rekrytera medarbetare. Men ska man på riktigt bygga starka varumärken behöver de tre hörnstenarna medarbetare, ledarskap och organisation gå hand i hand. Därför känns det naturligt att vi nu stärker oss inom de två sistnämnda med hjälp av Erik, säger Daniel Erixson, grundare av Competence Club.

Daniel Erixson

– Alla företag måste hantera förändring samtidigt som de behöver vara tryggt förankrade i företagets vision, varumärke, värderingar och kultur. Här spelar ledarskapet en avgörande roll, att rätt metoder och verktyg finns till hands för att praktiskt driva dessa frågor. Detta har vi stor erfarenhet av och jag ser fram mot att hjälpa fler uppdragsgivare att leda, utveckla och rekrytera, säger Erik.

– Vi hälsar Erik varmt välkommen till gänget, avslutar Daniel.

I samband med att Erik börjar blir han och nya kollegan Magdalena Hässel partners i Competence Club

För mer information:

Daniel Erixson

Employer Branding & Business Development